Атырау облысы қыстақтарының тізімі

Атырау облысының қыстақтары
Суреті Аудан Қыстақ Географиялық орналасуы
Atirau p.svg Атырау қаласының әкімшілік ауданы Жаршық Атырау қаласының әкімшілік ауданына қарасты Жайық өзенінің алабында орналасқан.
Нұрқас Атырау қаласының әкімшілік ауданына қарасты Үлкен Пешной аралында орналасқан.
Zhylyoi District Kazakhstan.png Жылыой ауданы Аралтөбе Ақкиізтоғай ауылынан шығысқа қарай 25 шақырым жерде
Байділда Ақкиізтоғай ауылынан солтүстік-батысқа қарай 35 шақырым қашықтықта
Берішшапқан Жантерек темір жол бекетінен оңтүстік-батысқа қарай 13 шақырым қашықтықта.
Дәуқара Желтау тауынан оңтүстік-шыңысқа қарай орналасқан
Жанбике Ақкиізтоғай ауылынан шығысқа қарай 55 шақырым
Жантай Қосшағыл кентінен оңтүстікке қарай 25 шақырым жерде
Жыңғылдытоғай Ақкиізтоғай ауылынан шығысқа қарай 23 шақырым қашықтықта
Кімбай Жантерек темір жол бекетінен оңтүстікке қарай 30 шақырым қашықтықта.
Көкарна Комсомол кентінен оңтүстік-шығысқа қарай 14 шақырым жерде.
Қасықты Қаратон кентінен шығысқа қарай 35 шақырым жерде
Қияқ Қосшағыл кентінен оңтүстік-батысқа қарай 45 шақырым жерде
Қосшағыл Қосшағыл кентінен оңтүстікке қарай 33 шақырым қашықтықта
Солтүстік Сарықұмақ Ақкиізтоғай ауылынан солтүстік-батысқа қарай 18 шақырым
Тасқұдық Қаратон кентінен шығысқа қарай 38 шақырым қашықтықта.
Тасшағыл Тұрғызба ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 6 шақырым жерде
Шұбарбала Қаратон кентінен солтүстік-батысқа қарай 25 шақырым
Шыған Қойсары ауылынан батысқа қарай 6 шақырым жерде
Inder District Kazakhstan.png Индер ауданы Айтоған Өрлік ауылынан батысқа қарай 23 шақырым жерде
Алатөбе Елтай ауылынан батысқа қарай 16 шақырым.
Арыстанғали Қамыс-Самар көлінің алқабында
Атқан Жарсуат ауылынан оңтүстікке қарай 6 шақырым
Әбдірахман Елтай ауылынан батысқа қарай 38 шақырым қашықтықта
Әбілжан Қамыс-Самар көлінің алқабында
Әзмұханбет Қамыс-Самар көлінің алқабында
Әміржанов Көктоғай ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 15 шақырым
Баймағамбет Жарсуат ауылынан оңтүстікке қарай 3 шақырым
Бегайдар Елтай ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 30 шақырым қашықтықта.
Бекбас Көктоғай ауылынан батысқа қарай 16 шақырым
Беріштам Тайсойған ауылынан оңтүстікке қарай 32 шақырым қашықтықта
Бозтөбе Елтай ауылынан солтүстік-батысқа қарай 7 шақырым қашықтықта
Бұқар Қарабау ауылынан оңтүстікке қарай 13 шақырым қашықтықта
Дара Кулагин ауылынан батысқа қарай 15 шақырым
Жалын Қарабау ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 12 шақырым қашықтықта
Жамансай Кулагин ауылынан солтүстік-батысқа қарай 13 шақырым
Жамансай Кетебай ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 5 шақырым қашықтықта
Жанай Тайсойған ауылынан солтүстікке қарай 11 шақырым.
Жаңақұдық Жарсуат ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 10 шақырым қашықтықта
Жаңғызағаш Аққала ауылынан солтүстік-батысқа қарай 12 шақырым
Жарқабақшағыл Кулагин ауылынан батысқа қарай 22 шақырым
Жартөбе Гребеншік ауылынан батысқа қарай 20 шақырым
Жарық Кетебай ауылынан оңтүстікке қарай 25 шақырым
Жас Елтай ауылынан батысқа қарай 35 шақырым
Желқұдық Көктоғай ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 20 шақырым қашықтықта
Жолқызыл [Көктоғай ауылы]]нан батысқа қарай 28 шақырым
Қабанбай Кетебай ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 12 шақырым қашықтықта
Қазбағар Елтай ауылынан солтүстікке қарай 8 шақырым қашықтықта
Қалымбет Құрылыс ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 16 шақырым
Қаңбақты Қосдәулет құмының солтүстік-шығысында орналасқан
Қаражігіт Өрлік ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 20 шақырым
Қараоба Гребеншік ауылынан батысқа қарай 9 шақырым
Қашқын Кулагин ауылынан батысқа қарай 37 шақырым
Қаштай Қамыс-Самар көлінің алқабында
Қодар Елтай ауылынан батысқа қарай 43 шақырым
Қостан Жангельдин ауылынан солтүстік-батысқа қарай 17 шақырым
Қошқар Қарабау ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 18 шақырым
Құрман Кетебай ауылынан оңтүстікке қарай 33 шақырым
Қусай Кетебай ауылынан шығысқа қарай 6 шақырым
Құсайын Елтай ауылынан солтүстік-батысқа қарай 18 шақырым
Құттыбай Жарсуат ауылынан шығысқа қарай 30 шақырым
Қуат Кетебай ауылынан оңтүстікке қарай 21 шақырым
Малайсары Кетебай ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 17 шақырым
Мәкет шеген Жангельдин ауылынан солтүстік-батысқа қарай 21 шақырым
Мита Кетебай ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 5 шақырым
Мөлімбет Қызылжар ауылынан оңтүстікке қарай 2 шақырым
Мықтыбай Кетебай ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 14 шақырым
Өтеген төбе Бөдене ауылынан солтүстікке қарай 2 шақырым
Өтеш шеген Көктоғай ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 20 шақырым
Сағынғали Көктоғай ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 38 шақырым
Сазды Жангелдин ауылынан солтүстік-батысқа қарай 22 шақырым
Саралжын Көктоғай ауылынан оңтүстікке қарай 2 шақырым
Сәлімшошақ Елтай ауылынан батысқа қарай 21 шақырым.
Сипан Кулагин ауылынан солтүстік-батысқа қарай 32 шақырым
Сорқабақ Жангельдин ауылынан солтүстік-батысқа қарай 31 шақырым
Тайсойған Тайсойған ауылынан оңтүстікке қарай 26 шақырым
Тереңқызыл Көктоғай ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 29 шақырым
Топалаң Кулагин ауылынан батысқа қарай 22 шақырым
Тұқбай Елтай ауылынан батысқа қарай 22 шақырым
Тума Қамыс-Самар көлінің алқабында
Ұрылыой Кетебай ауылынан оңтүстікке қарай 17 шақырым
Шағыр шағыл Кулагин ауылынан батысқа қарай 15 шақырым
Шахмет Қосдәулет құмының солтүстік-шығысында
Шейік Елтай ауылынан солтүстік-батысқа қарай 17 шақырым
Isatay District Kazakhstan.png Исатай ауданы Ақай Исатай ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 13 шақырым
Алғыс Қосдәулет құмының солтүстік-шығысында орналасқан
Андал Исатай ауылынан солтүстік-батысқа қарай 13 шақырым
Әмір Қосдәулет құмының солтүстік-шығысында
Бірлік ту Жанбай ауылынан солтүстікке қарай 9 шақырым
Бөрілі Исатай ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 20 шақырым
Есіркеп Аққыстау ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 6 шақырым
Жазғы Манаш Манаш ауылынан солтүстік-батысқа қарай 12 шақырым
Жамбыл Бозанай құмының солтүстігінде
Жатақхана Исатай ауылынан солтүстікке қарай 2 шақырым
Жолтапаш Қызылүй ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 33 шақырым
Ибраш Қосдәулет құмының солтүстігінде
Карл Маркс Қосдәулет құмының солтүстік-шығысында
Көлбенесай Х.Ерғалиев ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 8 шақырым.
Қажболла Қосдәулет құмының солтүстік-шығысында
Қамық Қосдәулет құмының шығысында
Қарасу Х.Ерғалиев ауылынан оңтүстікке қарай 4 шақырым
Қарашығанақ Х.Ерғалиев ауылынан оңтүстікке қарай 4 шақырым
Қонаш Қосдәулет құмының солтүстік-шығысында
Құнты Көздіқара ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 17 шақырым
Қызыбек Х.Ерғалиев ауылынан солтүстікке қарай 15 шақырым
Нұрман Х.Ерғалиев ауылынан солтүстікке қарай 18 шақырым
Нұрымбет Жасқайрат ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 10 шақырым
Сүйін Х.Ерғалиев ауылынан солтүстік-батысқа қарай 15 шақырым
Тұщықұдық Қосдәулет құмының солтүстік-шығысында
Ұзыынарал Исатай ауылынан солтүстікке қарай 3 шақырым
Фурманов Бозанай құмында.
Kurmangazy District Kazakhstan.png Құрманғазы ауданы Айымшы Асан ауылынан шығысқа қарай 7 шақырым
Ақжүніс Батпайсағыр құмының солтүстігінде
Аққаш Қоңыртерек ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 10 шақырым
Ақмал Батпайсағыр құмында
Алатай Азғыр ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 12 шақырым
Апангүлді Жалғызапан ауылынан солтүстік-батысқа қарай 19 шақырым
Асанмолда Кобяково ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 18 шақырым
АФУ Азғыр ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 10 шақырым
Байда Шортанбай ауылынан шығысқа қарай 7 шақырым
Байшагүл Асан ауылынан солтүстік-батысқа қарай 27 шақырым
Байшоқы Томан ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 10 шақырым
Бақау Жалғызапан ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 13 шақырым
Бәшір құдық Сүйіндік ауылынан солтүстік-батысқа қарай 2 шақырым
Бегішпе Азғыр ауылынан батысқа қарай 8 шақырым
Бисенғали Қоңыртерек ауылынан солтүстікке қарай 2 шақырым
Бірәлі Сүйіндік ауылынан солтүстік-батысқа қарай 4 шақырым
Бүремді Сүйіндік ауылынан ауылынан батысқа қарай 22 шақырым
Бұрық Азғыр ауылынан солтүстікке қарай 36 шақырым
Гартай Қызылоба ауылынан солтүстікке қарай 3 шақырым
Дәукен Азғыр ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 8 шақырым
Дәулет Асан ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 8 шақырым
Еңбекші Батпайсағыр құмының солтүстігінде
Ермеккеткен Хиуаз ауылынан солтүстікке қарай 13 шақырым.
Есенғали Сүйіндік ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 13 шақырым
Есіркеп Қызылоба ауылынан оңтүстікке қарай 3 шақырым
Жағалы Балқұдық ауылынан солтүстікке қарай 10 шақырым
Жағанқұдық Сүйіндік ауылынан солтүстік-батысқа қарай 4 шақырым
Жаңажол Аққыстау кентінен солтүстік-батысқа қарай 230 шақырым
Жаңажол Сазды ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 17 шақырым
Жаңасазды Сазды ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 4 шақырым
Жаңашу Батпайсағыр құмында
Жанзай Жалғызапан ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 9 шақырым
Жаппас Ганюшкин ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 7 шақырым
Жәбіл Балқұдық ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 3 шақырым
Жолқызыл Балқұдық ауылынан солтүстікке қарай 10 шақырым
Жыртық Азғыр ауылынан оңтүстікке қарай 3 шақырым
Зимлан Сүйіндік ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 10 шақырым
Киров Сазды ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 24 шақырым
Кірпік Балқұдық ауылынан шығысқа қарай 10 шақырым
Кіші Жалғызапан Жалғызапан ауылынан батысқа қарай 1 шақырым
Кішкенеарал Хиуаз ауылынан солтүстік-батысқа қарай 4 шақырым
Клуб Батырбек ауылынан оңтүстікке қарай 2 шақырым
Конево Кобяково ауылынан солтүстікке қарай 2 шақырым
Көпқұдық Сүйіндік ауылынан батысқа қарай 10 шақырым
Кордуан Еділ өзенінің алабында
Қажыгелді Батпайсағыр құмында
Қалпе Шалаш Сүйіндік ауылынан шығысқа қарай 3 шақырым
Қаптағай Шортанбай ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 3 шақырым
Қараш Сүйіндік ауылынан солтүстік-батысқа қарай 12 шақырым
Қараайғыр Мыңтөбе ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 28 шақырым
Қаражар Еділ өзенінің алабында
Қарақұдық Азғыр ауылының оңтүстік-шығысында
Қожамберді Жалғызапан ауылынан солтүстік-батысқа қарай 20 шақырым
Құдықшағыл Жалғызапан ауылынан солтүстікке қарай 7 шақырым
Құмайша Қосдәулет құмының солтүстік-батысында
Құлжігіт Жалғызапан ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 10 шақырым
Құрасу Сүйіндік ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 9 шақырым
Қырыққұдық Жалғызапан ауылынан батысқа қарай 10 шақырым
Лабақ Жалғызапан ауылынан солтүстік-батысқа қарай 4 шақырым
Мектеп Үштаған ауылынан оңтүстікке қарай 15 шақырым
Мұқан Қосдәулет құмының батысында
Наурызбай Үштаған ауылынан оңтүстікке қарай 20 шақырым
Наушатай Балқұдықауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 10 шақырым
Ноғайбай Азғыр ауылының оңтүстік-шығысында
Нұралы Балқұдық ауылынан солтүстікке қарай 10 шақырым
Ожантатыр Азғыр ауылының оңтүстік-шығысында
Олжатай Жалғызапан ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 5 шақырым
Өкес Сүйіндік ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 4 шақырым
Сасықтау Қосдәулет құмының оңтүстігінде
Сотай Қоңыртерек ауылынан оңтүстікке қарай 20 шақырым
Стамғазы Азғыр ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 12 шақырым
Сүгірәлі Шағырлы ауылынан батысқа қарай 13 шақырым
Сүйек Азғыр ауылынан шығысқа қарай 11 шақырым
Сулыкөл Сүйіндік ауылынан солтүстікке қарай 8 шақырым
Таламбай Шағырлы ауылынан батысқа қарай 4 шақырым
Талды апан Жалғызапан ауылынан батысқа қарай 19 шақырым
Темеші Балқұдық ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 4 шақырым
Тереңқұдық Сүйіндік ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 14 шақырым
Тоқай Асан ауылынан солтүстікке қарай 8 шақырым
Төлеген Жалғызапан ауылынан солтүстік-батысқа қарай 20 шақырым
Торғай Қосдәулет құмының батысында
Үдір Сүйіндік ауылынан шығысқа қарай12 шақырым
Үлкен Сүйін Жалғызапан ауылынан солтүстік-батысқа қарай 16 шақырым
Уэльт Қоңыртерек ауылынан солтүстік-батысқа қарай 7 шақырым
Хабиболла Қосдәулет құмының оңтүстік-шығысында
Шағыл терек Қоңыртерек ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 11 шақырым
Шалқар Үштаған ауылынан солтүстікке қарай 10 шақырым
Шегенді Азғыр ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 14 шақырым
Шоғыр Балқұдықауылынан шығысқа қарай 7 шақырым
Шұқыр Азғыр ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 10 шақырым
Шұнақ тірек Қоңыртерек ауылынан батысқа қарай 8 шақырым
Kyzylkoga District Kazakhstan.png Қызылқоға ауданы Айғыршағыл Тасшағыл ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 16 шақырым
Ақайна Сағыз ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 14 шақырым
Ақжар Сағыз ауылынан солтүстік-батысқа қарай 10 шақырым
Аққайлаң Тайсойған ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 17 шақырым
Аққұдық Сағыз ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 20 шақырым
Ақмола Қарабау ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 18 шақырым
Ақсуат Былқылдақты ауылынан солтүстікке қарай 8 шақырым
Ақши Айдын ауылынан шығысқа қарай 11 шақырым
Алпана Сағыз ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 8 шақырым
Алпана мола Сағыз ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 8 шақырым
Арыстанғали Мәдениет ауылынан шығысқа қарай 4 шақырым
Атқора Жасқайрат ауылынан оңтүстікке қарай 3 шақырым
Ащықұдық Мақат кентінен солтүстік-батысқа қарай 19 шақырым.
Баба Тайсойған ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 17 шақырым
Базарбейіт Қайрақты ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 30 шақырым
Байқоңды Қаракөл ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 10 шақырым
Балмұқан Мәдениет ауылынан солтүстікке қарай 4 шақырым
Баян Қарабау ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 18 шақырым
Бекнияз Тайсойған ауылынан оңтүстікке қарай 17 шақырым
Бесқотыр Тасшағыл ауылынан солтүстік-батысқа қарай 12 шақырым
Бестөбе Өрлік ауылынан батысқа қарай 26 шақырым
Бойкөл Тасшағыл ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 11 шақырым
Бөленбай Қаракөл ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 13 шақырым
Бұлақбай Сағыз ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 14 шақырым
Буракөл Тасқұдық ауылынан шығысқа қарай 26 шақырым
Дүйсенбай Қоныстану ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 13 шақырым
Дүйсенбай Тайсойған ауылынан шығысқа қарай 18 шақырым
Еспекөл Жангелдин ауылынан солтүстік-батысқа қарай 9 шақырым
Етқорған Қайрақты ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 17 шақырым
Жаға Миялы ауылынан солтүстік-батысқа қарай 2 шақырым
Жалаңашкөл Жасқайрат ауылынан батысқа қарай 9 шақырым
Жаман Жасқайрат ауылынан солтүстік-батысқа қарай 19 шақырым
Жаңайыс Тайсойған ауылынан оңтүстікке қарай 12 шақырым
Жаңақора Айдын ауылынан шығысқа қарай 4 шақырым
Жаңақора Қайрақты ауылынан солтүстікке қарай 15 шақырым
Жаңақора Шолақсай ауылынан солтүстікке қарай 5 шақырым
Жаңақұдық Қайрақты ауылынан солтүстік-батысқа қарай 32 шақырым
Жиек Тайсойған ауылынан шығысқа қарай 11 шақырым
Жұбан Тайсойған ауылынан батысқа қарай 10 шақырым
Жұмағали Қайрақты ауылынан солтүстік-батысқа қарай 8 шақырым
Жыланды Қайрақты ауылынан солтүстік-батысқа қарай 7 шақырым
Жылдарған Мәдениет ауылынан оңтүстікке қарай 16 шақырым
Жырақұдық Тасшағыл ауылынан солтүстікке қарай 12 шақырым
Жырақұдық Сарықұмақ ауылы нан батысқа қарай 22 шақырым
Иілмес Қоныстану ауылынан 14 шақырым қашықтықта
Иісбаз Сағыз ауылынан оңтүстікке қарай 9 шақырым
Иманәлі Тайсойған ауылынан шығысқа қарай 11 шақырым
Кемерші Сағыз ауылынан солтүстік-батысқа қарай 20 шақырым
Кенен Жасқайрат ауылынан солтүстікке қарай 3 шақырым
Кіндіксай Миялы ауылынан солтүстік-батысқа қарай 9 шақырым
Көкбұлақ Сағыз ауылынан солтүстік-батысқа қарай 7 шақырым
Көлдіқұдық Қайрақты ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 11 шақырым
Көлқұдық Мақат кентінен солтүстік-шығысқа қарай 12 шақырым
Көндігу Сарықұмақ ауылы нан шығысқа қарай 5 шақырым
Котлован Қаракөл ауылынан солтүстік-батысқа қарай 13 шақырым
Қазы Жангелдин ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 17 шақырым
Қайып Тасшағыл ауылынан солтүстік-батысқа қарай 17 шақырым
Қаражанқара Сағыз ауылынан солтүстік-батысқа қарай 7 шақырым
Қарақожа Тайсойған ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 12 шақырым
Қаржынбай Қаракөл ауылынан батысқа қарай 2 шақырым
Қасқырсойған Мұқыр ауылынан солтүстік-батысқа қарай 25 шақырым
Қашаубай Тасқұдық ауылынан шығысқа қарай 35 шақырым
Қобаш Тайсойған ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 22 шақырым
Қоғабай Жангелдин ауылынан солтүстік-батысқа қарай 20 шақырым
Қоғалы Былқылдақты ауылынан солтүстікке қарай 23 шақырым
Қожақұдық Тайсойған ауылынан шығысқа қарай 32 шақырым
Қойсары Қаракөл ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 8 шақырым
Қоңыраулы Жантерек темір жол бекетінен шығысқа қарай 22 шақырым
Қоңырсай Былқылдақты ауылынан солтүстікке қарай 18 шақырым
Қоныстану Тайсойған ауылынан оңтүстікке қарай 27 шақырым
Құлынкеткен Жасқайрат ауылынан солтүстік-батысқа қарай 28 шақырым
Құмалақты Мәдениет ауылынан солтүстік-батысқа қарай 7 шақырым
Құмқұдық Мұқыр ауылынан солтүстік-батысқа қарай 17 шақырым
Қурайлы Қайрақты ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 4 шақырым
Құрманғазы Миялы ауылынан оңтүстікке қарай 10 шақырым
Қызылсай Былқылдақты ауылынан оңтүстікке қарай 5 шақырым
Қызылтұмсық Ақкөл ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 8 шақырым
Мәстексай Тайсойған ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 8 шақырым
Найзабекқұдық Сағыз ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 23 шақырым
Наурызғали Қаракөл ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 7 шақырым
Нұралы Жасқайрат ауылынан солтүстікке қарай 28 шақырым
Нұрлытаң Тасшағылауылынан шығысқа қарай 7 шақырым
Нысатыр Жангелдин ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 9 шақырым
Обалы Миялы ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 28 шақырым
Ойтан Тайсойған ауылынан шығысқа қарай 22 шақырым
Омар Тайсойған ауылынан оңтүстікке қарай 15 шақырым
Өрнек Бүйрек ауылынан солтүстікке қарай 4 шақырым
Өтебай Қосқұлақ ауылынан солтүстік-батысқа қарай 7 шақырым
Сазанбай Қаракөл ауылынан солтүстік-батысқа қарай 7 шақырым
Сайтымбет Қоныстану ауылынан шығысқа қарай 11 шақырым
Сақықотыр Мәдениет ауылынан батысқа қарай 7 шақырым
Сарғыш Қоныстану ауылынан шығысқа қарай 13 шақырым
Сары апан Сағыз ауылынан оңтүстікке қарай 3 шақырым
Сарытоғай Сағыз ауылынан солтүстікке қарай 7 шақырым
Сырым Қосқұлақ ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 3 шақырым
Талқұдық Мұқыр ауылынан солтүстік-батысқа қарай 22 шақырым
Таңсай Былқылдақты ауылынан солтүстікке қарай 13 шақырым
Тасмағамбет Тайсойған ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 17 шақырым
Төбекұдық Қаракөл ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 19 шақырым
Төбеқұдық Сағыз ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 20 шақырым
Төрқұдық Мақат кентінен солтүстік-батысқа қарай 45 шақырым
Шадияр Қаракөл ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 12 шақырым
Шүлдірбай Тайсойған ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 14 шақырым
Шелекқұдық Жангелдин ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 13 шақырым
Шоқылы Қайрақты ауылынан солтүстік-батысқа қарай 25 шақырым
Шұбар ат Қоғам ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 3 шақырым
Makat District Kazakhstan.png Мақат ауданы Иленқалық Үлкен Пешной аралында
Кіші Жәнібек Мақат кентінен батысқа қарай 18 шақырым
Оспан қора Шоқпартоғай ауылынан солтүстік-батысқа қарай 5 шақырым
Төлеген Доссор кентінен оңтүстікке қарай 18 шақырым
Тұздыкөл Шоқпартоғай ауылынан батысқа қарай 12 шақырым
Makhambet District Kazakhstan.png Махамбет ауданы Айғыршығанақ Есмахан ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 7 шақырым
Аманғали Томан ауылынан оңтүстік-батысқа қарай 5 шақырым
Аралбай Алға ауылынан солтүстік-шығысқа қарай 23 шақырым
Атанақ Қарақұм топырағында орналасқан
Атар Құрылыс ауылының оңтүстік-шығысында
Байғазы Құрылыс ауылынан шығысқа қарай 35 шақырым
Жаңа күпі Есбол ауылынан солтүстікке қарай 15 шақырым
Забұрын Сарытоғай ауылынан батысқа қарай 6 шақырым
Қарашығанақ Ақжайык ауылынан оңтүстікке қарай 9 шақырым
Кенже Құрылыс ауылынан шығысқа қарай 37 шақырым
Қара өзек Атырау қаласынан батысқа қарай 4 шақырым
Қонақой Көздіқара ауылынан солтүстікке қарай 6 шақырым
Қосжал Хамит Ерғалиев ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 9 шақырым
Көсеген Құрылыс ауылынан шығысқа қарай 43 шақырым
Қулытас Есмахан ауылынан оңтүстік-шығысқа қарай 7 шақырым
Күшкөл Көздіқара ауылынан солтүстік-батысқа қарай 7 шақырым
Қырғыз мектебі Қосдәулет құмының солтүстік-шығысында
Мұхамед Қосдәулет құмының солтүстік-шығысында
Сарытоғай Сарытоғай ауылынан солтүстікке қарай 1 шақырым
Төлеп қарасу Алға ауылынан оңтүстікке қарай 3 шақырым
Шолақтума Томан ауылынан солтүстікке қарай 3 шақырым

[1]

ДереккөздерӨңдеу

  1. Топонимика Казахстана. энциклопедический справочник. Издательство «АРУАНА» Алматы, 2010 ISBN 9963-26-330-2