Қазақстан Республикасы Парламентінің Мәжіліс депутаттарының тізімі (V сайланым)

Реті Аты-жөні Партиясы Комитет Ескертпе
1. Майра Арапқызы Айсина Нұр-Отан ХДП Әлеуметтік-мәдени даму комитеті
2. Жұматай Алиев Әлеуметтік-мәдени даму комитеті
3. Ирина Петровна Аронова Әлеуметтік-мәдени даму комитеті
4 Оразкүл Асанғазықызы Асанғазы Халықаралық істер, қорғаныс және қауіпсіздік комитеті
5 Тұрарбек Мәжілұлы Асанов Халықаралық істер, қорғаныс және қауіпсіздік комитеті
6 Мурат Абдуреимұлы Ахмадиев Әлеуметтік-мәдени даму комитеті
7 Жамбыл Аужанұлы Ахметбеков Әлеуметтік-мәдени даму комитеті
8 Нұрлан Мәжитұлы Әбдіров Заңнама және сот-құқықтық реформа комитеті
9 САМЕТОВ Сұңғат Қанатұлы Экономикалық реформа және өңірлік даму комитеті
10 Азамат Рахатұлы Әбілдаев Аграрлық мәселелер комитеті
11 Сейітсұлтан Сүлейменұлы Әйімбетов Экономикалық реформа және өңірлік даму комитеті
12 Нұрғали Сәдуақасұлы Әшім Экология мәселелері және табиғат пайдалану комитеті
13 Мәулен Сағатханұлы Әшімбаев Халықаралық істер, қорғаныс және қауіпсіздік комитеті
14 Асқар Ермырзаұлы Базарбаев Экономикалық реформа және өңірлік даму комитеті
15 Галина Александровна Баймаханова Заңнама және сот-құқықтық реформа комитеті
16 Зағипа Яхянқызы Балиева Халықаралық істер, қорғаныс және қауіпсіздік комитеті
17 Андрей Анатольевич Бегенеев Экология мәселелері және табиғат пайдалану комитеті
18 Мейрам Мұхаметрақымұлы Бегентаев Әлеуметтік-мәдени даму комитеті
19 Асхат Сахибеденұлы Бекенұлы Экономикалық реформа және өңірлік даму комитеті
20 Ерсұлтан Өтеғұлұлы Бектұрғанов Халықаралық істер, қорғаныс және қауіпсіздік комитеті
21 Уәлихан Қозыкеұлы Бишімбаев Әлеуметтік-мәдени даму комитеті
22 Қамал Низамұлы Бұрханов Әлеуметтік-мәдени даму комитеті
23 Светлана Федоровна Бычкова Заңнама және сот-құқықтық реформа комитеті
24 Темірхан Мыңайдарұлы Досмұхамбетов Халықаралық істер, қорғаныс және қауіпсіздік комитеті
25 Ерген Николайұлы Дошаев Экология мәселелері және табиғат пайдалану комитеті
26 Жексенбай Қартабайұлы Дүйсебаев Аграрлық мәселелер комитеті
27 Жалғас Мәтешұлы Дүйсенғалиев Экология мәселелері және табиғат пайдалану комитеті
28 Сергей Александрович Дьяченко Мәжілістің басшылық құрамы
29 Бақытжан Ертаев Халықаралық істер, қорғаныс және қауіпсіздік комитеті
30 Қожахан Көкірекбайұлы Жабағиев Қаржы және бюджет комитеті
31 Нұрлан Әбдіжапарұлы Жазылбеков Қаржы және бюджет комитеті
32 Қабиболла Қабенұлы Жақыпов Мәжілістің басшылық құрамы
33 Жанат Абдоллаұлы Жарасов Халықаралық істер, қорғаныс және қауіпсіздік комитеті
34 Оңалсын Исламұлы Жұмабеков Заңнама және сот-құқықтық реформа комитеті
35 Сәкен Егінбайұлы Жылқайдаров Қаржы және бюджет комитеті
36 Төлеген Тоқтасынұлы Ибраев Аграрлық мәселелер комитеті
37 Гүлмира Истайбекқызы Исімбаева Әлеуметтік-мәдени даму комитеті
38 Егор Яковлевич Каппель Экология мәселелері және табиғат пайдалану комитеті
39 Төлеш Әукебайұлы Кенжин Экономикалық реформа және өңірлік даму комитеті
40 Ольга Андреевна Киколенко Заңнама және сот-құқықтық реформа комитеті
# Роман Ухенович Ким Аграрлық мәселелер комитеті
# Виктор Владимирович Киянский Экология мәселелері және табиғат пайдалану комитеті
# Дарья Владимировна Клебанова Экология мәселелері және табиғат пайдалану комитеті
# Владислав Борисович Косарев Халықаралық істер, қорғаныс және қауіпсіздік комитеті
# Николай Алексеевич Кузьмин Қаржы және бюджет комитеті
# Меруерт Айтқажықызы Қазбекова Экономикалық реформа және өңірлік даму комитеті
# Серікжан Зиаданұлы Қанаев Экономикалық реформа және өңірлік даму комитеті
# Құралай Әнуарқызы Қаракен Әлеуметтік-мәдени даму комитеті
# ҚАРАҚҰСОВА Гүлжан Жанпейісқызы Қаржы және бюджет комитеті
# ҚОЖАХМЕТОВ Арман Төлешұлы Заңнама және сот-құқықтық реформа комитеті
# ҚОҢЫРОВ Айқын Ойратұлы Аграрлық мәселелер комитеті
# ЛОГУТОВ Николай Николаевич Экономикалық реформа және өңірлік даму комитеті
# МАКОВСКИЙ Анатолий Павлович Аграрлық мәселелер комитеті
# МӘДИНОВ Ромин Ризаұлы Аграрлық мәселелер комитеті
# МЕДЕУОВ Үсенгелді Өміржанұлы Халықаралық істер, қорғаныс және қауіпсіздік комитеті
# МИЛЮТИН Александр Александрович Экология мәселелері және табиғат пайдалану комитеті
# МУРАДОВ Ахмет Сейдарахманович Экология мәселелері және табиғат пайдалану комитеті
# МҰҚАШЕВ Рахмет Желдібайұлы Заңнама және сот-құқықтық реформа комитеті
# МҰХАМЕДЖАНОВ Орал Байғонысұлы Халықаралық істер, қорғаныс және қауіпсіздік комитеті
# МЫРЗАХМЕТОВ Шалатай Заңнама және сот-құқықтық реформа комитеті
# НАЗАРБАЕВА Дариға Нұрсұлтанқызы Әлеуметтік-мәдени даму комитеті
# НЕСТЕРОВА Надежда Дмитриевна Экономикалық реформа және өңірлік даму комитеті
# НИКИТИНСКАЯ Екатерина Сергеевна Қаржы және бюджет комитеті
# НҰРҒИСАЕВ Серікбай Өрікбайұлы Экономикалық реформа және өңірлік даму комитеті
# НҰРКИНА Айгүл Қабдешқызы Әлеуметтік-мәдени даму комитеті
# НЫҒМАТУЛИН Нұрлан Зайроллаұлы Мәжілістің басшылық құрамы
# ОСПАНОВ Серік Жәмекұлы Қаржы және бюджет комитеті
# ӨМІРЗАҚОВ Тұрсынбек Қазенұлы Қаржы және бюджет комитеті
# ӨМІРЗАҚОВ Ізбақ Қуанышұлы Экология мәселелері және табиғат пайдалану комитеті
# ӨТЕМІСОВ Шавхат Әнесұлы Экология мәселелері және табиғат пайдалану комитеті
# ПЕПЕНИН Анатолий Сергеевич Экология мәселелері және табиғат пайдалану комитеті
# ПЕРУАШЕВ Азат Тұрлыбекұлы Экономикалық реформа және өңірлік даму комитеті
# ПЕТУХОВА Надежда Михайловна Әлеуметтік-мәдени даму комитеті
# ПІШЕМБАЕВ Мейрам Кұдайбергенұлы Экономикалық реформа және өңірлік даму комитеті
# РОГАЛЕВ Виктор Павлович Халықаралық істер, қорғаныс және қауіпсіздік комитеті
# РОМАНОВСКАЯ Светлана Юрьевна Заңнама және сот-құқықтық реформа комитеті
# РЫСҚАЛИ Аманжан Сәулебайұлы Экономикалық реформа және өңірлік даму комитеті
# САБИЛЬЯНОВ Нұртай Салихұлы Қаржы және бюджет комитеті
# САМАҚОВА Айткүл Байғазықызы Экология мәселелері және табиғат пайдалану комитеті
# САРСЕНОВ Сағиятулла Өмірзақұлы Аграрлық мәселелер комитеті
# САЯПОВА Зухра Алеутдиновна Қаржы және бюджет комитеті
# СӘДІБЕКОВ Ұласбек Аграрлық мәселелер комитеті
# СӘРПЕКОВ Рамазан Құмарбекұлы Заңнама және сот-құқықтық реформа комитеті
# СЕЙТМАҒАНБЕТОВА Гүлнар Сүлейменқызы Әлеуметтік-мәдени даму комитеті
# СМАҒҰЛ Бақытбек Әлеуметтік-мәдени даму комитеті
# СМАЙЫЛ Алдан Зейноллаұлы Әлеуметтік-мәдени даму комитеті
# СОЛОВЬЕВА Айгүл Сағадибекқызы Экономикалық реформа және өңірлік даму комитеті
# СОРОКИН Борис Владимирович Экология мәселелері және табиғат пайдалану комитеті
# СҰЛТАНОВ Қуаныш Сұлтанұлы Халықаралық істер, қорғаныс және қауіпсіздік комитеті
# СҮЛЕЙМЕНОВ Қайырбек Шошанұлы Халықаралық істер, қорғаныс және қауіпсіздік комитеті
# ТАРАСЕНКО Елена Ивановна Экономикалық реформа және өңірлік даму комитеті
# ТАСБОЛАТОВ Абай Бөлекбайұлы Халықаралық істер, қорғаныс және қауіпсіздік комитеті
# ТИМОЩЕНКО Юрий Евгениевич Халықаралық істер, қорғаныс және қауіпсіздік комитеті
# ТОЙБАЕВ Әлихан Әбдіханұлы Аграрлық мәселелер комитеті
# ТҰРТАЕВ Алмас Ұзақұлы Экология мәселелері және табиғат пайдалану комитеті
# ТІНІКЕЕВ Мұхтар Бәкірұлы Заңнама және сот-құқықтық реформа комитеті
# УРАЗОВ Самиғолла Хамзаұлы Қаржы және бюджет комитеті
# ФЕРХО Светлана Ивановна Әлеуметтік-мәдени даму комитеті
# ХАЛМУРАДОВ Розақұл Сатыбалдыұлы Аграрлық мәселелер комитеті
# ШАЕКИН Рауан Михаилұлы Аграрлық мәселелер комитеті
# ШПАНОВ Еркін Мәжитұлы Халықаралық істер, қорғаныс және қауіпсіздік комитеті
# ЩЕГЕЛЬСКИЙ Глеб Анатольевич Қаржы және бюджет комитеті
# ЫДЫРЫСОВ Құттықожа Қаржы және бюджет комитеті
# Гүлнар Мұстақымқызы Ықсанова Әлеуметтік-мәдени даму комитеті
# ЯКОВЛЕВА Татьяна Ивановна Қаржы және бюджет комитеті