Modern Talking (ағылшыншадан аудармасы заманауи сөйлеу) - құрамы Томас Андерс пен Дитер Боленнан тұрған, көбінесе ағылшынша ән шырқаған неміс поп дуэті. Топ 1984 жылы құрылып, содан бергі Германияның ең сәтті шығармашылық тобы деп саналып келеді. Топ бірінші рет 1987 жылы тарап кетіп, 1998 - 2003 жылдары аралығында өнер көрсетуін қайта жалғастырған. Соңғы тарап кеткен 2003 жылға дейін 120 миллионға жуық дыбыс тасушысын сатып үлгерген. Ең атақты, әрі кең таралған синглдарының кейбіреулері: "You're My Heart", "You're My Soul", "You Can Win If You Want", "Cheri, Cheri Lady", "Brother Louie", "Atlantis Is Calling (S.O.S. for Love)" және "Geronimo's Cadillac". Дуэт әлемдік поп музыканың дамуына елеулі үлесін қосқан.

Modern Talking
суреті
2003 жылғы соңғы концертінде
Негізгі ақпарат
Жанры

поп (dance-pop)

Белсенділік
жылдары

1984–1987
1998–2003

Мемлекет

Германия

Өлеңдерінің
тілдері

ағылшынша

Топ құрамы

Томас Андерс, Дитер Болен

ТарихыӨңдеу

БасталуыӨңдеу

1987-1998 жылдар аралығыӨңдеу

Қайта бірігу: 1998-2003Өңдеу

Өнімдері мен сату көлеміӨңдеу

МүшелеріӨңдеу

Жекелей мансаптарыӨңдеу

ДискографиясыӨңдеу

  • 1985 The 1st Album
  • 1985 Let's Talk About Love
  • 1986 Ready for Romance
  • 1986 In the Middle of Nowhere
  • 1987 Romantic Warriors
  • 1987 In the Garden of Venus
  • 1998 Back for Good
  • 1999 Alone
  • 2000 Year of the Dragon
  • 2001 America
  • 2002 Victory
  • 2003 Universe

Тағы қараңызӨңдеу

ӘдебиеттерӨңдеу

СілтемелерӨңдеу