Жоба:Түркі марафоны 2020: Нұсқалар арасындағы айырмашылық

Content deleted Content added
Өңдеу түйіні жоқ
Өңдеу түйіні жоқ
66-жол:
{{multicol-break}}
; Ережелер
# Сайыс барысында [[meta:Turkic Marathon 2020/Participants|осы жердегі]] тізімде көрсетілген '''Қазақстаннан басқа''' жарысқа қатысатын елдер (және де өзге түркі тілдес елдер) туралы бір тақырыпта жаңа мақала бастап не бар мақаланы жетілдіру керек.
# Yarışma kapsamında [[meta:Turkic Marathon 2020/Participants|burada]] listelenen '''Türkiye haricindeki''' yarışma ülkeleri hakkında bir konuda madde oluşturulmalı ya da hâlihazırda var olan bir madde geliştirilmelidir.
# <small>'''2020 жылдың 1 маусымы сағат 00.00 (UTC)''' мен '''2020 жылдың 30 маусымы сағат 00.00 (UTC)'''</small> арасында жаңадан басталған немесе жетілдірілген мақалалар ғана сайысқа қатыса алады.
# <small>'''1 Haziran 2020 00.00 UTC''' ve '''30 Haziran 2020 23.59 UTC'''</small> arasında oluşturulan ya da geliştirilen maddeler yarışmaya dâhildir.
# Сайысқа ұйымдастырушылар мен әділқазылар алқасынан өзге барлық қатысушылар қатыса алады.
# Organizatörler ve jüri haricinde her kullanıcı yarışmaya katılabilir.
# Жарыс бойы кез келген уақытта қатысуға болады.
# Tüm yarışma boyunca herhangi bir zaman katılım mümkündür.
# Oluşturulan ya da geliştirilen maddeler; [[Vikipedi:Doğrulanabilirlik|doğrulanabilir]] bilgi içermeli, [[Vikipedi:Güvenilir kaynaklar|güvenilir kaynaklar]] kullanılarak yazılmalı ve [[Vikipedi:Biçem el kitabı|Vikipedi biçem el kitabına]] uygun olmalıdır.
# Proje kapsamında açılan yeni maddelerin en az 3.000 bayt boyutunda olması, mevcut maddelerin ise en az 3.000 bayt boyutunda genişletilmiş olması gerekmektedir.
77-жол:
# Birinci yoldan ödül kazanan kullanıcının, ikinci yoldan da ödül kazanması mümkündür.
{{multicol-end}}
 
 
 
[[Санат:Уикипедия:Жобалар]]