Игорь Геннадьевич Арташонов

Игорь Геннадьевич Арташонов (17.03.1964 жыл-19.07.2015) - ресей театр мен киноның актері.

БиографияӨңдеу

1991 жылы МХАТ школа-студиясын бітірді (Василий Марков курсы). Британиялық-американдық өнер академиясында (Оксфорд, Ұлыбритания) оқыған. Кинодағы ең әйгілі рөлдер - «Зона» сериалында ұрлықшы Митя Сухой және «С.С.Д.» сериалында тергеуші Сергей Топильский.

ФильмографияӨңдеу

  • 1990Закат — Соломон
  • 2001Нина — Егор
  • 2002Копейка — В.Высоцкий
  • 2002Две судьбы
  • 2002Марш Турецкого (үшінші сезон, серия «Секта»)
  • 2003 - 2009Адвокат — Андрей Брылястов (серия «Темная комната»)
  • 2004МУР есть МУР — «Рябой»
  • 2005Две судьбы 2. Золотая клетка.
  • 2005Бумер. Екінші фильм — Паха
  • 2005Зона — Митя Сухой, зэк
  • 2005Подкидной — Чичик, бандит
  • 2005МУР есть МУР 2 — Рябой
  • 2005Примадонна — Сильвер
  • 2005С Новым годом, папа!
  • 2006Большая любовь — такси жүргізуші
  • 2006Молодые и злые
  • 2006Национальное достояние — бандит
  • 2006Офицеры (телесериал) — мейрімді тіргеуші
  • [2006]] — Охота на пиранью — Нечаев
  • 2006Рельсы счастья — Ворон

Сыртқы сілтемелерӨңдеу