Милен Фармер (фр. Mylène Farmer; шын аты — Милен Готье (фр. Mylène Gautier[1]); 12 қыркүйек 1961, Пьерфон, Канадада туған) — француз әншiсi, актриса және поэтесса.

Милен Фармер
Сурет
Негізгі ақпарат
Белсенділік жылдары

1984–бiздiң күндер

Мемлекет

Париж, Франция

Мамандықтары

Әнші, продюсер, актриса

Жанрлары

Поп, рок, electronica, неошансон

Ұжымдары

Moby, Seal, Archive, Alizée, Jean-Louis Murat

ФильмографияӨңдеу

  • Джорджино (1994)
  • Артур и минипуты (принцесса Селения) (2006)
  • Артур и месть Урдалака (принцесса Селения) (2009)
  • Артур и война двух миров (принцесса Селения) (2010)

ДискографияӨңдеу

Студия альбомдарыӨңдеу

  • Cendres de Lune (1986)
  • Ainsi soit je… (1988)
  • L'Autre... (1991)
  • Anamorphosée (1995)
  • Innamoramento (1999)
  • Avant que l’ombre… (2005)
  • Point de Suture (2008)
  • Bleu Noir (2010)
  • Monkey Me (2012)
  • Interstellaires (2015)

КлипографияӨңдеу

ДереккөздерӨңдеу

  1. Mylène Farmer a elle-même démenti l’information selon laquelle Marie-Hélène serait son vrai prénom. Интервью М.Фармер журналу Paris Match, желтоқсан 2001.

СілтемелерӨңдеу