Михей (музыкант)

Сергей Евгеньевич («Михей») Крутиков (11 желтоқсан 1970, Ханжёнково, Макеевка, Донецк облысы, УССР — 27 қазан 2002, Мәскеу) — әнші, композитор.

Михей
Туған күні

Lua error Module:Wikidata ішіндегі 39 жолында: attempt to concatenate field '?' (a nil value).

Қайтыс болған күні

27 қазан 2002 (2002-10-27)

Қайтыс болған жері

Мәскеу

Мемлекет

Ресей

Мамандықтары

әнші, музыкант, композитор

Аспаптары

дауылпаз, гитара, клавишті

Жанрлары

рэгги
рэп
соул
хип-хоп

Лақап аты

Михей

Ұжымдары

Михей мен Джуманджи,
BAD BALANCE

Қызметтес болған

Bad Balance, Via Чаппа, ТНМК, Сергей Галанин

Лейблдері

Gala Records

www.jumangee.pesni.ru

ӨмірбаяныӨңдеу

ОтбасыӨңдеу

  • Анасы - Крутикова Нина Павловна,
  • Әкесі - Крутиков Евгений Алексеевич (20.12.1933 — 3.11.2008),
  • Ағасы - Крутиков Алексей Евгеньевич.

ДискографияӨңдеу

«Михей и Джуманджи»Өңдеу

  • 1999 — «Сука любовь»
  • 2003 — «Смысл прост»

«Bad Balance»Өңдеу

  • 1990 — «Выше Закона»
  • 1994 — «Налётчики Bad B» (Gala Records)
  • 1996 — «Чисто про» (Gala Records)
  • 1998 — «Город Джунглей» (Gala Records)

СілтемелерӨңдеу