Нұрлан Баянғалиұлы Әлімжанов

Нұрлан Баянғалиұлы Әлімжанов (1984 жылы 29 сәуірде Көкшетау облысы Бурабай ауданында туған) — актер, әнші, композитор. Қазақстанның еңбек сіңірген қайраткері (2013). Қазақстан жастар одағы сыйлығының лауреаты (2011). ҚР Мемлекеттік степендиясының иегері.

Нұрлан Баянғалиұлы Әлімжанов
Сурет
Жалпы мағлұмат
Туған күні

29 сәуір 1984 (1984-04-29) (39 жас)

Туған жері

Көкшетау облысы
Бурабай ауданы

Азаматтығы

 Қазақстан

Мамандығы

актер, әнші, композитор

Бағыты

драма, мелодрама

Марапаттары
Қазақстанның еңбек сіңірген қайраткері
Қазақстанның еңбек сіңірген қайраткері

Толығырақ өңдеу

Фильмография өңдеу

Жыл Фильм Рөл Қосымша
2006 Шолпанның күнәсі Әзімбай
2008 Бақсы Арман Криминалдық авторитет
2009 Ағайынды Қуаныш Басты рөл
2011 Балалық шағымның аспаны Сұлтан Басты рөл
2012 Ағайынды - 2 Қуаныш Басты рөл
2012 Жаужүрек мың бала Қасым
2013 Темір тау Нұрсұлтан Басты рөл
2013 Елбасы жолы Нұрсұлтан Басты рөл
2014 Тығырықтан жол тапқан Нұрсұлтан Басты рөл

Әндері өңдеу

  • Өткінші жауын
  • Ақ құсым
  • Сағынам сені
  • Балапаным
  • Көзіне қарай бердім
  • Досыма
  • Кеңістік
  • Сағымдым ата-әжемді
  • Балапаным
  • Құлыншақ
  • Махаббат әні
  • Сен менің бір құпиям ашылмаған
  • Өкпелеме жаным
  • Қазақстан
  • Өткенді алма есіме
  • Айхай өмір
  • Қоштасу
  • Айтшы
  • Өмір шіркін ай
  • Жеңгелер
  • Қарашы маған

Марапаттары өңдеу