Полин Аккар

Полина Аккар (Полина Acquart туған; P .. 17 желтоқсан, 1992) - француз актрисасы.

ӨмірбаяныӨңдеу

2007 жылы «Су лалагүлі» фильміне түсіп, танымал болған, бұл фильмде бірінші рет рөл сомдап, сәтті түскен. Бір қызығы ол байқаусызда түсірілімде түсіп қалады – 2006 жылы фильм кастингінің директоры оны Люксембург бақшасында байқады әйелдің тағдырын анықтады.

Аккар үлкен фильмдер, қысқа метражды фильмдер мен «Мориарти» тобының музыкалық бейнебаянында сомдаған. Сондай-ақ, ол театрлық дебютпен шыққан (2010).

ФильмографияӨңдеу

• 2007 - Су лалугүлі - Naissance des pieuvres - Мари

• 2010 жыл – Өлке - La lisière - Элен

• 2011 – Жаннаның үнсіздігі – Jeanne captive - ағаш ұстасы қызы

• 2011 - Дауыссыз (қысқаметражды) - Sans faire dе bruit - Летиция

• 2012 – Кастинг (қысқаметражды) - Casting

• 2012 жыл – Басқа қан (қысқаметражды) - L'Autre sang - Доротея

• 2013 - Салдары - Les lendemains - Нану

• 2013 - Интерлюдия - Parenthèse - Полина