Фиби Тонкин

Фиби Джейн Элизабет Тонкин (ағылш. Phoebe Jane Elizabeth Tonkin; 12 тамыз 1989 жыл, Сидней, Австралия) — аустралиялық актриса, «H2O: Just Add Water» сериалында Клео Сертори, «The Secret Circle» сериалында Фэй Чемберлен және «The Vampire Diaries», «The Originals» сериалдардағы ролдермен әйгілі.

Фиби Тонкин
Фиби Джейн Элизабет Тонкин
Сурет
Фиби Джейн Элизабет Тонкин
Жалпы мағлұмат
Туған кездегі есімі

Фиби Джейн Элизабет Тонкин

Туған күні

12 шілде 1989 (1989-07-12) (31 жас)

Туған жері

Сидней, Аустралия

Мамандығы

актриса

Белсенді жылдары

2005қазіргі уақытқа шейін

Бағыты

актриса, модель

IMDb

ID 2100081

ӨмірбаяныӨңдеу

Фиби Тонкин 1989 жылы, 12 тамызда Сиднейде туды. Төрт жасынан бастап әр түрлі би билеу секцияларына қатысты, соның ішінде балет, чечетка, хип-хоп. 12 жасында Фиби өзінің актерлік қабілетін дамыту үшін Австралия жастар театр мен Уорф театр курстарына қатысты.

Квинвуд мектебінде оқу барысында Фиби өзінің актерлік қабілетімен драма студияларға қатысып, «Антигона», «Ақ тырна» мен «Венециялық егіздер» сияқты мектеп көріністерінде ойнады.

ФильмографияӨңдеу

Жылы Фильм Роль
2006—2010 H2O:Just add water Клео Сертори
2009—2010 Packed to the Rafters Лекси
2010 Tomorrow, When the War Began Фиона Максвелл
2010 Home and Away Эдриан Хэлл
2011—2012 The Secret Circle Фэй Чемберлен
2012 Цунами 3D Джейми
2012—2013 The Vampire Diaries Хэйли
2013 — настоящее время The Originals Хэйли
2014 THE EVER AFTER
2014 Tomorrow, When the War Began 2 Фиона Максвелл

ДереккөздерӨңдеу