Эри Грейнор(ағыл. Ariel Geltman Graynor; 1983-інші жылдың 27-інші сәуірінде дүниеге келді; Бостон, Массачусетс штаты, АҚШ) — американдық актриса.

Эри Грейнор
Ari Graynor
Сурет
Жалпы мағлұмат
Туған күні

Lua error Module:Wikidata ішіндегі 39 жолында: attempt to concatenate field '?' (a nil value).

Азаматтығы

 АҚШ

Мамандығы

актер,

БиографияӨңдеу

"Браун және Николас" Букингемск колледжінде және Кембридждегі жекеше мектепте оқыды. 2001-інші жылы Хартфордтағы Тринити-колледжіне түседі. Ал 2005-інші жылда Бродвейде бірнеше рөлдер ойнайды.

2012-інші жылы "Уақытыңды жақсы өткізгің келсе, қоңырау шал..." кинофильмінде басты рөлді ойнайды.

Ол 2003-2013 жылдар арлығында "Сіздің сотыңызға", "Сандар", "Өзен айналуы", "Блюз", "Он жылдан кейін", "Шекара", "Американдық қылмыс", "Американдық әке", "Өте жаман мұғалім", "Вероника Марс", "Жалған қаһармандар" деген сияқты фильмдерде түсті.

ФильмографияӨңдеу

Жыл Түпнұсқалы атауы Рөлі
2001 The Sopranos Кэйтлин Рукер
2003 Law & Order: Special Victims Unit Мисси Картц
2003 Mystic River Иви Пигьон
2004 Book of Love Наоми
2004 Imaginary Heroes Дженни
2004 Bereft Луиза
2005 Game 6 Лорел Роган
2005 The Great New Wonderful Лиза Крайндел
2005 Veronica Mars Джесси Дойл
2006 For Your Consideration кішкентай Пи Эй
2007 An American Crime Пола Банишевски
2007 CSI: Miami Эльвина
2007 Turn the River Шарлотта
2007 Numb3rs Элла Пирс
2008 Blues Тара
2008 Nick and Norah's Infinite Playlist Кэролайн
2008-2012 American Dad! дыбыстау
2009 Youth in Revolt Лэйси
2009 Whip It Ева Талқандаушы
2009-2010 Fringe Рейчел Данэм/Келси
2010 No Deal Кэсси
2010 No Deal Рэйчел Эпфел
2010 Holy Rollers Бигскиз
2010 The Cleveland Show девушка
2010 Date Night Мэнди Марш
2011 Conviction Люси
2011 Lucky Дэйзи Дарлинг
2011 What's Your Number? Сэм
2011 10 Years мысық-әйел, дыбыстау
2011 Family Guy Мариса Льюис
2011 The Sitter Бет
2012 For a Good Time, Call... Кэйти Стил
2012 The Guilt Trip Джойс Маргулис
2013 Bad Teacher Мэрэдит Дэвис


ДереккөздерӨңдеу

Сыртқы сілтемелерӨңдеу

*Эри Грейнор Internet Movie Database сайтында