Басты мәзірді ашу

  Юи Ёсиока (жап.吉岡 唯 Ёсиока Юи, 26 наурыз 1987),көбінесе Yui ретінде танымал - жапондық поп-/рок-жанрының әншісі, актриса. Фукуока қаласында туылып, сонда өскен. Ол өзі әндерді жазады және гитарада әндерін орындайды. Халықаралық танымалдықты оған «Rolling Star» и «Life» әндеріалып келді. Бұл әндер  «Блич» аниме-сериалында қолданылып, бұл анименің басын бастап және аяғын аяқтаған болатын. Сонымен қатар, оның «Again» әні «Fullmetal Alchemist» аниме-сериалының басында қолданылған. Ал 2006 жылы ол «Полночное Солнце» атты фильмінде түсіп, өзінің адам көңіліне жағымды 3 әннің орындаған:«Good-Bye Days», «Skyline», «It’s Happy Line».


FLOWER FLOWERӨңдеу

Қазіргі таңда Юи «FLOWER FLOWER» атты группаны құрап, өзінің келбетін және киімдегі стилін өзгертті. Юи шашын қысқартты және ақ түске бояп қойды, ұзын шалбарларды кие бастады. Және де ол көзге түсетін бет бояуларды қолданып жүр екен. Жоғарыда айтылып кеткен Юидан басқа топтың құрамында  mura☆jun (むらじゅん), mafumafu (まふまふ), sacchan (さっちゃん) бар.

Жеке өміріӨңдеу

Біраз уақыттан өте келе, топ құралғаннан кейін Юи мен Хирофуми Хатано («People-in-the-box» тобының қатысушысы) далада журналисттердің көздеріне түскен болатын. Суреттер жапондық FRIDAY таблоинда жарық көрген болатын. Ал FRIDAY жапондық таблоид олардың кездесетіні тұжырымын дәлелдеумен қоймаған. Осы кезге дейін Юи туралы ақпараттеар мұндай журналдарда жарияланбаған болатын. Әрине, бұл ақпарат Юидің жанкүйерлерін күйзеліске ұшырауға мұрша берді және де олар Юидің стилі өзгергеніне қарсы ойды ұстанған.

ДискографияӨңдеу

СинглыӨңдеу

  • 24 желтоқсан 2004 — It’s happy line/I know
  • 23 ақпан 2005 — Feel my soul
  • 22 маусым 2005 — Tomorrow’s way
  • 9 қыркүйек 2005 — Life («Bleach» анимесінде қолданылған)
  • 18 қаңтар 2006 — Tokyo
  • 14 маусым 2006 — Good-bye days («Полночное Солнце» фильмінде қолданылған)
  • 20 қыркүйек 2006 — I remember you
  • 17 қаңтар 2007 — Rolling star («Bleach» анимесінде қолданылған)
  • 7 наурыз 2007 — Che.R.Ry
  • 13 маусым 2007 — My Generation/Understand
  • 26 қыркүйек 2007 — Love & Truth
  • 27 ақпан 2008 — Namidairo
  • 2 шілде 2008 — SUMMER SONG
  • 3 маусым 2009 — Again («Fullmetal Alchemist: Brotherhood» анимесінде қолданылған)
  • 7 қазан 2009 — It’s All Too Much/Never Say Die
  • 20 қаңтар 2010 — Gloria
  • 2 маусым 2010 — To Mother
  • 24 қараша 2010 — Rain
  • 26 қаңтар 2011 — It’s My Life — Your Heaven
  • 1 маусым 2011 — HELLO («Paradise Kiss» дорамасында қолданылған)
  • 5 қараша 2011 — Green a.live
  • 5 қыркүйек 2012 — Fight

АльбомдарӨңдеу

  • 22 ақпан 2006 — From Me To You
  • 4 сәуір 2007 — Can ' t Buy My Love
  • 9 сәуір 2008 — I Loved Yesterday
  • 12 қараша 2008 — My Short Stories
  • 14 шілде 2010 — Holidays in the Sun
  • 2 қараша 2011 — How Crazy Your Love

Live AlbumsӨңдеу

  • 14 қараша 2007 — Thank you My teens
  • 9 наурыз 2011 — Hotel Holidays In The Sun
  • 28 наурыз 2012 — Cruising ~How Crazy Your Love~

БасқаӨңдеу

  • 14 қараша 2007 — DVD концерт: Thank you My teens
  • 2 шілде, 2008 — Макси-сингл: Summer Song

МарапаттарыӨңдеу

  • "SPACE SHOWER MUSIC VIDEO AWARDS/2008" BEST POP VIDEO (My Generation), Жапония.

ЕскертпелерӨңдеу

СілтемелерӨңдеу