Басты мәзірді ашу

TrafficБирмингемнен шыққан британдық рок-тобы. Spencer Davis Group тобынан шығып кеткен Стив Уинвуд топты 1960 жылдары құрған.

Топтың ерекше дауысы, ән жазуы 1960-1970 жылдарындағы прогрессивті роктың бағытына тікелей әсер етті.

ДискографияӨңдеу

  • Mr. Fantasy (1967)
  • Traffic (1968)
  • Best of Traffic (жинақ, 1969)
  • Last Exit (1969)
  • John Barleycorn Must Die (1970)
  • The Low Spark of High Heeled Boys (1971)
  • Shoot Out at the Fantasy Factory (1973)
  • Traffic on the Road (жинақ, 1973)
  • When the Eagle Flies (1974)
  • Smiling Phases (жинақ, 1991)
  • Far from Home (Уинвуд/Капальди, 1994)
  • Heaven Is in Your Mind (жинақ, 1998)

Концерт альбомдарыӨңдеу

  • Welcome to the Canteen (концерт, 1971)
  • On the Road (1973)
  • The Last Great Traffic Jam (2005)

ҚұрамыӨңдеу

  • Стив Уинвуд (Steve Winwood) — вокал, гитара, пернелі аспап, бас-гитара (1967—1969, 1970—1974, 1994)
  • Джим Капальди (Jim Capaldi) — соқпа аспаптары, перкуссия, вокал (1967—1969, 1970—1974, 1994)
  • Крис Вуд (Chris Wood) — сыбызғы, саксофон, пернелі аспап (1967—1969, 1970—1974)
  • Дейв Мейсон (Dave Mason) — вокал, гитара, ситар, бас-гитара (1967—1968, 1971)
  • Рик Греч — бас-гитара (1970—1972)
  • Джим Гордон — соқпа аспаптары (1971—1972)
  • Rebop Kwaku Baah — перкуссия (1971—1974)
  • Roger Hawkins — соқпа аспаптары (1972—1973)
  • David Hood — бас-гитара (1972—1973)
  • Barry Beckett — орган (1973)
  • Rosko Gee — бас-гитара (1974, 1994)
  • Randall Bramblett — сыбызғы, саксофон (1994)
  • Michael McEvoy — пернелі аспап, гитара, виола (1994)
  • Walfredo Reyes, Jr. — соқпа аспаптары, перкуссия (1994)

ДереккөздерӨңдеу

Орыс Уикипедиясынан алынған.