Анна Валерьевна Ляпина (Андрусенко)

Анна Валерьевна Ляпина (Андрусенко) (туды: 1989 жылы 3 шілдеде) – театр мен киноның орыс актрисасы.

Анна Валерьевна Ляпина (Андрусенко)
Жалпы мағлұмат
Туған күні

3 шілде 1989 (1989-07-03) (31 жас)

Туған жері

Донецкий обласы

Мамандығы

Актриса

Белсенді жылдары

2011 - Осы шақ

Марапаттары

"Алтын апельсин" - "Қош бол, Катя" атты түрік фильміндегі ең жақсы әйел рөлі марапаты

БиографиясыӨңдеу

Анна Андрусенко Донецкий деген областа дүниеге келген. 2012 жылы ол М. С. Щепкин атындағы жорғарғы оқу орнын бітірген (Борис Клюевтің курсы)

Анна Мемлекеттік Кіші Театрлік Академиядағы кебір қойылымдарда ойнады және балалар театрлік жобаларға: «Саяхат жасап жүрген ханшайым туралы ертегі», «Зүбаржат қаласының сиқыршысы», «Етік киген мысық» осылар сияқтыларда бергілі бір рөлдерді сомдаған.

Атақтылықты бұл қызға «Жабық мектеп» (орыс. «Закрытая школа») атты телехикаядағы мистикалық рөл еді. Анна он алты жастағы жүрек ауруымен ауыратын, содан кейін жүрегін ауыстырғаннан кейін экстрасенсорлық қасиеттерге ие болған Елизавета Виноградованың рөлін сомдаған.

2012 жылы «Періште және құбыжық» атты телехикаяда басты рөлді сомдағаннан кейін атақты атанды. Ал 2013 жылы «Мажор» атты телехикаяда Валерияның рөліне алынғанының арқасында атақты атанды, Павел Прилучный және Денис Шведовпен бірге. Телехикая 2014 жылы бірінші арнаға алғаш рет шықты.

2012 жылдың наурызында «Интерны » телехикаясындағы Александр Ляпинге тұрмысқа шықты. Балалары әлі жоқ.

Театрлық жұмыстарыӨңдеу

  • «Обасылық жағдайлардан» - Люсинда
  • «Жақсы көретін адамдарыңызбен айырыспаңыз» - Лариса
  • «Қызық жағдай»
  • «Ескі дос жаңа екеуінен де жақсы»
  • «Тәпі»

2013 жылы «Жақсы көретін адамдарыңызбен айырыспаңыз» атты пьесада жүргізуші болды.

==
Фильмографиясы ==

Жылы Аты Рөлі
2008-2011 Жатахана Катя (№159 бөлім)
2011 Ақ адам Елизавета
2011 Салт атты әйелдер Мария (16 бөлім)
2011-2012 Жабық мектеп Елизавета Виноградова
2012 Қош бол, Катя! Екатерина
2013 Әкелер де, балалар да Ассоль
2013 Періште және құбыжық Мария Аверина (періште)
2014 Мажор Валерия
2014 Казанованың жақсы көретін әйелдері Калинина Клавдия Александровна, Иван Казановтың жақсы көретін әйелі

Сонымен қатар Анна Андрусенко Сергей Рыбачевтың «Көздер» және ПФД «Ол үшін» атты клиптерінде түскен.

МарапаттарыӨңдеу

2012 – түріктің «Алтын апельсин» атты кинофестивалінда «Қош бол, Катя» фильмндегі Екатеринаның рөлін сомдағанының арқасында «Ең жақсы әйел рөлі» марапатын жеңіп алды.

СілтемелерӨңдеу

  • Анна Андрусенко. Вокруг ТВ. Тексерілген 11 марта 2013. Архивировано из первоисточника 11 сәуір 2013.
  • Звезда «Закрытой школы» Анна Андрусенко влюбилась в демона. Вокруг ТВ. Тексерілген 11 марта 2013. Архивировано из первоисточника 11 сәуір 2013.[^]
  • Анна Андрусенко: «Смерть Ильи Олейникова — огромная потеря». Вокруг ТВ. Тексерілген 11 марта 2013. Архивировано из первоисточника 11 сәуір 2013.

ДереккөздерӨңдеу

  • Орыс Уикипедиясынан аударылған