Басты мәзірді ашу

Джейми Мюррей (ағылш. Jaime Murray; 21 шілде, 1977, Эссекс, Англия) — ағылшын актрисасы және модель.

Джейми Мюррей
Jaime Murray
Сурет
Джейми Мюррей , 2012 жыл
Жалпы мағлұмат
Туған кездегі есімі

Jaime Murray

Туған күні

21 шілде 1977(1977-07-21) (42 жас)

Туған жері

Эссекс, Англия

Азаматтығы

 Ұлыбритания

Мамандығы

актриса

IMDb

ID 1444665

ӨмірбаяныӨңдеу

Джейми Мюррей - Билли Мюррей атты актердың қызы. Ұлыбританиядағы Эссекс қаласында дүниеге келген. Лондонның экономика мектебінде философия мен психология факультетінде оқыған. Кішкентайынан актриса болу жайлы армандаған Джейми оқуын тастап, сол қаланың драма орталығына түседі. 2000 жылы оқуын бітіре салысымен актерлық карьерасы басталып, бірнеше жылдың ішінде айтулы жетістіктерге жетеді. Мюррей «Debenhams» жарнамасынан және "GQ", "Mayfair", "FHM", "Hello!", "Cosmopolitan", "OK!" журналдарының беттерінен көрінеді.

Жеке өміріӨңдеу

Берни Кахиллмен төрт жыл шамасында кездескеннен кейін 2014 жылдың 26 мамырынан некелеседі.

ФильмографиясыӨңдеу

  • 1984 - 2009 -Віll
  • 1986 - Casualty
  • 2003 - 2004-Keen Eddie
  • 2004 - 2007-Hustle -Стейси Монро
  • 2005 - Animal
  • 2005 - Taming of the Shrew
  • 2005 - Agatha Christie's Poirot-Ruth Kettering
  • 2006 - 2007-Dexter- Лайла Турней
  • 2006 - Botched-Анна
  • 2007 - Demons-Ребекка
  • 2007 - Deaths of Ian Stone-Медея
  • 2009 - The Mentalist -Nadia Sobell
  • 2010 - Devil’s Playground-Lavinia
  • 2010 - 2012-Warehouse -Хелена Уэллс
  • 2011 - Spartacus: Gods of the -Arena Гайя
  • 2011 - Ringer-Оливия Чарльз
  • 2012 - The Finder -Amadea Denaris
  • 2013 - 2014-Defiance-Stahma Tarr
  • 2013 - Fright Night 2 New Blood-Gerri Dandridge
  • 2015 - Sleepy Hollow-Кармилла Пайнс

ДереккөздерӨңдеу

Сыртқы сілтемелерӨңдеу

Ортаққорда бұған қатысты медиа файлдар бар: Category:Jaime Murray