Баян Мақсатқызы Есентаева

Qazaqstandyq prodiuser, telejúrgizýshi, aktrısa, ánshi

Баян Максатқызы Есентаева (9 қаңтар 1974, Орал, Қазақ КСР, КСРО) — белгілі продюсер, тележүргізуші, актриса, әнші, редактор және «Ғашықтар әлемі» жылтыр журналының бірге иемденушісі.

Баян Есентаева
Bayan Yessentayeva.png
Туған күні

9 қаңтар 1974 жыл(1974-01-09) (46 жас)

Туған жері

Орал

Азаматтығы

 Қазақстан

Ұлты

қазақ

Қызметі

актриса, әнші, продюсер, тележүргізуші

Балалары

Айсәуле, Айару

Кіші жүздің Байұлы тайпасы Масқар руынан шыққан.[1]

Кино және теледидарӨңдеу

ФильмографияӨңдеу

  1. 1993 — «Махаббат бекеті» — Гүлнәз, басты рөл
  2. 2010 — «Жан жүрегім – Астана» — Лаура
  3. 2010 — «Ғашық жүрек» — Баян, продюсер
  4. 2011 — «Ғашық жүрек 2» — Баян, продюсер
  5. 2014 — «Осторожно корова!!!» — Айгуль, басты рөл
  6. 2014 — «Махаббатым жүрегімде» — Жанна
  7. 2015 — «Махаббатым жүрегімде-2» — Жанна

ТелебағдарламаларӨңдеу

Продюсерлік жобаларӨңдеу

ДереккөздерӨңдеу


Сыртқы сілтемелерӨңдеу