Мемлекеттік елтаңбалар тізімі

Төменде әліпбилік ретпен елтаңбалар (немесе оған балама белгілері) де-факто тәуелсіз мемлекеттер (оның ішінде мойындалмаған және жартылай мойындалған мемлекеттер де бар).


{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Тәуелсіз мемлекеттер елтаңбаларының тізіміӨңдеу

АӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ӘӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


БӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ВӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ГӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ДӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ЖӨңдеу


{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ЗӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ИӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ЙӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


КӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ҚӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ЛӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


МӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


НӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ОӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ӨӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ПӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


РӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


СӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ТӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


УӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ҰӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ҮӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ФӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ХӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ЦӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ЧӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ШӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ЭӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


ЯӨңдеу

Мойындалмаған, де-факто тәуелсіз болып есептелетін елдерің елтаңбаларының тізіміӨңдеу

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Тағы қараңыз

Сілтемелер

ҚайнарыӨңдеу

<references></referencces>