Басты мәзірді ашу

ЖІӨ (АҚТ) бойынша елдер тізімі






Circle frame.svg


ЖІӨ (МЖӘ) бойынша елдер миллиард АҚШ долларыӨңдеу

ХВҚ тізімі[1]
Ел 2012 2013 2014
1   Қытай 14790 16173 17617
2   АҚШ 16163 16768 17419
3   Үндістан 6253 6784 7376
4   Жапония 4343 4685 4751
5   Германия 3549 3610 3722
6   Ресей 3396 3492 3565
7   Бразилия 3081 3212 3264
8   Индонезия 2344 2511 2676
9   Франция 2490 2535 2581
10   Ұлыбритания 2374 2450 2549
11   Мексика 2008 2066 2141
12   Италия 2111 2106 2128
13   Корея Республикасы 1624 1697 1779
14   Сауд Арабиясы 1466 1528 1606
15   Канада 1478 1530 1592
16   Испания 1590 1523 1566
17   Түркия 1367 1445 1508
18   Иран 1283 1277 1334
19   Аустралия 1015 1051 1095
20   Тайвань Тайвань 984 1021 1075
21   Нигерия 909 973 1049
22   Тайланд 924 965 986
23   Польша 883 911 954
24   Аргентина 890 930 948
25   Мысыр 878 910 943
26   Пәкістан 793 835 882
27   Нидерланд 774 780 799
28   Малайзия 652 694 746
29   Оңт. Африка 659 684 705
30   Филиппиндер 591 643 692
31   Колумбия 567 603 640
32   БАӘ 534 571 600
33   Алжир 501 522 552
34   Венесуэла 538 553 539
35   Бангладеш 461 496 534
36   Ирак 488 528 523
37   Вьетнам 444 475 511
38   Бельгия 461 470 481
39   Швейцария 442 457 473
40   Сингапур 409 434 453
41   Швеция 421 433 448
42   Қазақстан 368 395 418
43   Чили 374 396 409
44   Гонконг (ҚХР) 367 383 398
45   Аустрия 382 388 395
46   Румыния 359 376 393
47   Перу 333 358 373
48   Украина 387 392 371
49   Норвегия 325 333 345
50   Катар 276 298 321
51   Чехия 302 304 315
52   Грекия 285 278 284
53   Кувейт 268 276 284
54   Португалия 274 274 280
55   Израиль 246 258 268
56   Марокко 228 242 252
57 Дания  Дания 241 244 250
58   Мажарстан 227 234 246
59   Мьянма 202 221 242
60   Ирландия 210 213 227
61   Финляндия 218 218 221
62   Шри-Ланка 183 200 217
63   Эквадор 161 171 180
64   Ангола 153 166 176
65   Беларусь 163 167 172
66   Өзбекстан 143 157 172
67   Әзірбайжан 148 159 165
68   Оман 146 155 162
69   Судан 144 152 159
70   Жаңа Зеландия 146 152 159
71   Словакия 143 147 153
72   Эфиопия 116 129 145
73   Доминикан Респ. 119 127 138
74   Кения 116 124 132
75   Болгария 122 125 129
76   Танзания 107 117 127
77   Тунис 115 120 124
78   Гватемала 107 113 119
79   Гана 94,0 102 108
80   Йемен 96,2 102 104
81   Либия 144 127 97,6
82   Сербия 92,1 95,9 95,5
83   Хорватия 87,1 87,6 88,5
84   Түрікменстан 65,6 73,3 82,1
85   Ливан 75,4 78,4 81,1
86   Литва 72,8 76,2 79,6
87   Иордания 72,9 76,1 79,6
88   Уганда 68,6 72,3 76,9
89   Панама 64,5 70,9 76,4
90   Кот-д’Ивуар 59,1 65,2 71,1
91   Коста-Рика 64,4 67,6 71,0
92   Уругвай 63,0 66,8 70,0
93   Боливия 60,4 65,4 70,0
94   Камерун 58,8 63,0 67,2
95   Непал 59,2 62,4 66,8
96   Бахрейн 54,5 58,3 61,9
97   Словения 58,4 58,7 61,1
98   Замбия 52,7 57,1 61,0
99   Ауғанстан 55,9 58,8 60,6
100   Парагвай 47,5 55,0 58,3
101   КДР 45,8 50,4 55,8
102   Люксембург 47,6 49,2 51,4
103   Сальвадор 47,7 49,2 50,9
104   Камбоджа 42,2 46,0 50,0
105   Латвия 43,9 46,4 48,2
106   Тринидад және Тобаго 41,0 42,3 43,4
107   Гондурас 35,8 37,4 39,1
108   Босния және Герцеговина 35,8 37,2 38,1
109   Габон 31,8 34,1 36,3
110   Эстония 33,3 34,4 35,6
111   Моңғолия 28,0 31,8 34,8
112   Лаос 28,8 31,6 34,4
113   Грузия 30,7 32,2 34,7
114   Мадагаскар 31,2 32,4 33,9
115   Ботсвана 29,5 31,7 33,7
116   Сенегал 30,2 31,7 33,6
117   Албания 29,6 30,5 31,6
118   Мозамбик 26,2 28,5 31,1
119   Бахрейн 30,1 30,0 30,2
120   Чад 25,4 27,2 29,5
121   Никарагуа 26,2 27,8 29,5
122   Буркина-Фасо 25,7 27,8 29,3
123   Конго Республикасы 24,9 26,1 28,0
124   Македония 25,2 26,2 27,6
125   Кипр 28,8 27,6 27,4
126   Мали 24,4 25,2 27,3
127   Зимбабве 24,4 25,9 27,1
128   Сейшель аралдары 19,2 24,3 26,0
129   Экваторлық Гвинея 26,4 25,5 25,1
130   Армения 22,0 23,1 24,3
131   Ямайка 23,2 23,6 24,1
132   Намибия 20,7 22,1 23,6
133   Морис 21,3 22,3 23,4
134   Тәжікстан 18,9 20,6 22,3
135   Бенин 17,3 18,5 19,8
136   Қырғызстан 16,2 18,2 19,2
137   Руанда 16,3 17,4 18,8
138   Гаити 16,6 17,6 18,3
139   Папуа — Жаңа Гвинея 15,7 16,8 18,1
140   Нигер 15,6 16,5 17,9
141   Молдова 15,0 16,7 17,7
142   Косово 15,4 16,2 16,9
143   Мавритания 13,4 14,4 15,5
144   Гвинея 14,2 14,7 15,0
145   Исландия 13,1 13,8 14,2
146   Мальта 12,9 13,4 14,1
147   Малави 12,0 12,8 13,7
148   Сиерра-Леоне 9,63 11,7 12,6
149   Того 8,89 9,50 10,1
150   Черногория 8,70 9,12 9,36
151   Суринам 8,33 8,80 9,19
152   Багам аралдары 8,59 8,78 9,02
153   Суазиленд 8,01 8,36 8,62
154   Бурунди 7,44 7,88 7,38
155   Эритрея 7,36 7,57 7,81
156   Фиджи 6,50 6,91 7,29
157   Тимор-Лесте 7,34 6,66 6,07
158   Бутан 5,09 5,43 5,86
159   Гайана 4,90 5,23 5,51
160   Лесото 4,85 5,10 5,28
161   Мальдивтер 4,35 4,62 4,92
162   Барбадос 4,40 4,47 4,52
163   Либерия 3,28 3,62 3,69
164   Кабо-Верде 3,14 3,20 3,28
165   Гамбия 2,86 3,04 3,08
166   Белиз 2,72 2,81 2,94
167   Джибути 2,50 2,66 2,87
168   Орт. Африка 4,29 2,79 2,86
169   Гвинея-Бисау 2,36 2,40 2,50
170   Сейшель аралдары 2,13 2,30 2,41
171   Антигуа және Барбуда 1,86 1,92 1,99
172   Сент-Лусия 1,94 1,96 1,97
173   Сан-Марино 1,96 1,90 1,91
174   Гренада 1,19 1,23 1,27
175   Saint Kitts and Nevis 1,10 1,16 1,26
176   Комор аралдары 1,09 1,15 1,20
177   Сент-Винсент және Гренадиндер 1,11 1,16 1,18
178   Соломон аралдары 1,01 1,06 1,09
179   Самоа 0,96 0,96 0,99
180   Доминика 0,74 0,75 0,76
181   Вануату 0,63 0,66 0,69
182   Сан-Томе және Принсипи 0,56 0,59 0,62
183   Тонга 0,48 0,48 0,50
184   Микронезия 0,32 0,31 0,31
185   Палау 0,26 0,26 0,29
186   Кирибати 0,17 0,18 0,19
187   Маршалл Аралдары 0,17 0,18 0,18
188   Тувалу 0,03 0,03 0,04
Жалпы   Жер 98191 102966 107921
  Еуроодақ 17730 18011 18526
00
ДБ тізімі[2]
  №  Ел 2012 2013 2014
1   Қытай 15148 16555 18031
2   АҚШ 16163 16768 17419
3   Үндістан 6253 6784 7393
4   Жапония 4541 4613 4631
5   Ресей 3446 3592 3745
6   Германия 3500 3539 3690
7   Бразилия 3081 3212 3264
8   Индонезия 2344 2511 2676
9   Франция 2445 2478 2572
10   Ұлыбритания 2381 2452 2525
11   Италия 2115 2113 2132
12   Мексика 1971 2005 2125
13   Корея Республикасы 1601 1662 1732
14   Сауд Арабиясы 1466 1528 1604
15   Канада 1469 1513 1567
16   Испания 1533 1543 1567
17   Түркия 1348 1409 1460
18   Иран 1250 1244 1281
19   Нигерия 909 973 1049
20   Аустралия 978 999 1031
21   Тайланд 924 964 986
22   Польша 881 913 945
23   Мысыр 878 910 943
24   Пәкістан 791 838 896
25   Нидерланд 772 776 794
26   Малайзия 652 694 746
27   Оңт. Африка 659 684 705
28   Филиппиндер 591 643 692
29   Колумбия 565 602 638
30   БАӘ 534 571 600
31   Алжир 501 522 552
32   Венесуэла 538 553 539
33   Вьетнам 444 475 511
34   Ирак 482 531 504
35   Бангладеш 429 462 497
36   Бельгия 461 465 480
37   Швейцария 447 461 465
38   Сингапур 409 434 453
39   Швеция 418 429 437
40   Қазақстан 368 395 418
41   Гонконг (ҚХР) 367 384 399
42   Чили 368 386 397
43   Аустрия 378 382 394
44   Румыния 364 379 386
45   Перу 333 358 371
46   Украина 386 392 371
47   Норвегия 333 333 333
48   Чехия 301 305 320
49   Катар 273 295 318
50   Португалия 284 288 295
51   Грекия 282 283 286
52   Кувейт 268 276 280
53   Израиль 250 262 272
54 Дания  Дания 244 246 253
55   Марокко 228 242 251
56   Куба 225 234 245
57   Мажарстан 223 231 242
58   Ирландия 208 210 221
59   Шри-Ланка 183 199 217
60   Финляндия 218 217 217
61   Эквадор 161 171 180
62   Ангола 153 166 175
63   Беларусь 163 167 172
64   Өзбекстан 143 156 171
65   Әзірбайжан 150 161 167
66   Оман 149 157 164
67   Жаңа Зеландия 145 156 163
68   Судан 146 153 160
69   Словакия 139 143 149
70   Эфиопия 116 130 145
71   Доминикан Респ. 119 127 138
72   Пуэрто-Рико 125 126 135
73   Кения 116 124 133
74   Тунис 116 121 130
75   Танзания 108 118 128
76   Гватемала 107 113 119
77   Болгария 114 114 118
78   Гана 95,2 104 110
79   Либия 144 127 97,6
80   Йемен 91,4 96,6 96
81   Сербия 92,2 93,3 90,3
82   Хорватия 90,1 90,9 90,0
83   Түрікменстан 65,6 73,4 82,1
84   Панама 68,2 75,0 80,8
85   Аумын (ҚХР) 71,1 79,9 80,8
86   Иордания 72,9 76,1 79,6
87   Ливан 74,9 76,7 79,4
88   Литва 72,0 76,1 78,0
89   Кот-д’Ивуар 59,1 65,6 72,5
90   Уругвай 63,8 68,0 71,4
91   Коста-Рика 64,4 67,6 71,0
92   Боливия 60,4 65,4 70,0
93   Камерун 58,8 63,0 67,7
94   Непал 59,2 62,4 66,8
95   Уганда 60,0 62,9 66,7
96   Бахрейн 54,6 58,4 61,9
97   Словения 58,5 59,4 61,7
98   Ауғанстан 57,5 59,5 61,5
99   Замбия 52,7 57,1 61,4
100   Парагвай 47,5 55,0 58,3
101   КДР 45,8 50,5 55,8
102   Люксембург 48,8 49,5 53
103   Сальвадор 47,7 49,2 50,9
104   Камбоджа 42,2 46,0 50,0
105   Латвия 43,1 45,4 46,4
106   Тринидад және Тобаго 39,6 40,8 42
107   Босния және Герцеговина 35,9 36,5 37,9
108   Гондурас 33,4 34,8 36,5
109   Ботсвана 30,4 33,7 35,7
110   Лаос 29,6 32,6 35,6
111   Моңғолия 28,0 31,8 34,8
112   Эстония 32,7 34,0 34,6
113   Грузия 30,6 32,1 34,1
114   Мадагаскар 31,2 32,4 33,9
115   Сенегал 30,4 31,9 33,6
116   Габон 28,7 30,4 32,1
117   Бахрейн 30,1 30,0 32,0
118   Сейшель аралдары 20,0 22,9 31,7
119   Мозамбик 26,1 28,4 30,9
120   Албания 28,0 28,8 30,2
121   Чад 25,4 27,2 29,6
122   Никарагуа 26,3 27,8 29,6
123   Буркина-Фасо 25,7 27,8 29,3
124   Конго Республикасы 24,9 26,1 28,2
125   Мали 24,2 25,1 27,3
126   Македония 24,6 25,8 27,3
127   Зимбабве 24,4 25,9 27,1
128   Кипр 28,1 26,9 26,4
129   Экваторлық Гвинея 26,4 25,5 25,1
130   Ямайка 23,5 24,1 25
131   Армения 22,0 23,1 24,3
132   Морис 21,3 22,3 23,4
133   Намибия 20,7 22,1 23,4
134   Тәжікстан 18,9 20,6 22,3
135   Папуа — Жаңа Гвинея 18,1 19,3 21
136   Бенин 17,2 18,5 19,8
137   Қырғызстан 16,4 18,4 19,4
138   Палестина 19,9 19,4 19,4
139   Руанда 16,3 17,4 18,8
140   Гаити 16,6 17,6 18,3
141   Нигер 15,6 16,5 17,9
142   Молдова 15,0 16,7 17,7
143   Косово 15,4 16,2 16,8
144   Мавритания 13,4 14,4 15,5
145   Гвинея 14,2 14,7 14,9
146   Исландия 13,0 13,6 14,2
147   Малави 12,0 12,6 13,7
148   Мальта 11,9 12,3 13
149   Сиерра-Леоне 9,63 11,7 12,7
150   Того 8,89 9,48 10,2
151   Багам аралдары 8,65 8,78 9,00
152   Черногория 8,43 8,78 8,91
153   Суринам 8,30 8,67 8,5
154   Бурунди 7,39 7,84 8,33
155   Суазиленд 7,41 7,74 8,05
156   Эритрея 7,36 7,57 7,81
157   Фиджи 6,50 6,83 7,19
158   Бутан 5,39 5,58 6,02
159   Гайана 4,90 5,23 5,51
160   Лесото 4,99 5,30 5,48
161   Мальдивтер 4,35 4,76 5,19
162   Либерия 3,34 3,88 4,31
163   Барбадос 4,40 3,78 3,85
164   Бермудалар 3,44 3,40 3,5
165   Кабо-Верде 3,13 3,21 3,35
166   Гамбия 2,89 3,07 3,11
167   Белиз 2,73 2,82 2,88
168   Орт. Африка 4,29 2,79 2,85
169   Джибути 2,46 2,62 2,80
170   Тимор-Лесте 2,39 2,55 2,76
171   Гвинея-Бисау 2,35 2,40 2,49
172   Сейшель аралдары 2,13 2,30 2,40
173   Антигуа және Барбуда 1,87 1,89 1,98
174   Сент-Лусия 1,89 1,91 1,91
175   Гренада 1,19 1,23 1,27
176   Saint Kitts and Nevis 1,10 1,15 1,25
177   Соломон аралдары 1,13 1,18 1,22
178   Сент-Винсент және Гренадиндер 1,11 1,15 1,16
179   Комор аралдары 1,05 1,10 1,15
180   Самоа 1,09 1,08 1,11
181   Вануату 0,73 0,76 0,8
182   Доминика 0,74 0,74 0,77
183   Сан-Томе және Принсипи 0,54 0,57 0,61
184   Тонга 0,54 0,53 0,55
185   Палау 0,29 0,28 0,31
186   Кирибати 0,18 0,19 0,20
Жалпы   Жер 98752 103432 108464
ЭЫДҰ елдері 46552 47736 49285
  Еуроодақ 17647 17900 18423
Еуроаймақ 12630 12741 13107
00
ОББ тізімі[3]
Ел млрд.$ Жыл
1   Қытай 17630 2014
-   Еуроодақ 17610 2014
2   АҚШ 17460 2014
3   Үндістан 7277 2014
4   Жапония 4807 2014
5   Германия 3621 2014
6   Ресей 3568 2014
7   Бразилия 3073 2014
8   Франция 2587 2014
9   Индонезия 2554 2014
10   Ұлыбритания 2435 2014
11   Мексика 1845 2013
12   Италия 1805 2013
13   Корея Республикасы 1666 2013
14   Канада 1518 2013
15   Испания 1389 2013
16   Түркия 1167 2013
17   Аустралия 998,3 2013
18   Иран 987,1 2013
19   Сауд Арабиясы 927,8 2013
20   Тайуан 926,4 2013
21   Польша 814 2013
22   Аргентина 771 2013
23   Нидерланд 696,3 2013
24   Тайланд 674,3 2013
25   Оңт. Африка 595,7 2013
26   Пәкістан 574,1 2013
27   Мысыр 551,4 2013
28   Колумбия 526,5 2013
29   Малайзия 525 2013
30   Нигерия 478,5 2013
31   Филиппиндер 454,3 2013
32   Бельгия 421,7 2013
33   Венесуэла 407,4 2013
34   Швеция 393,8 2013
35   Гонконг 381,7 2013
36   Швейцария 370,3 2013
37   Аустрия 361 2013
38   Вьетнам 358,9 2013
39   Перу 344 2013
40   Сингапур 339 2013
41   Украина 337,4 2013
42   Чили 335,4 2013
43   Бангладеш 324,6 2013
44   Чехия 286,5 2013
45   Алжир 284,7 2013
46   Норвегия 282,2 2013
47   Румыния 280,7 2013
48   Израиль 274,5 2013
49   Біріккен Араб Әмірліктері 269,8 2013
50   Грекия 266 2013
51   Ирак 248 2013
52   Қазақстан 243,6 2013
53   Португалия 243,3 2013
54   Дания 211,3 2013
55   Катар 198,7 2013
56   Мажарстан 196,6 2013
57   Финляндия 195,5 2013
58   Ирландия 190,4 2013
59   Марокко 180 2013
60   Кувейт 165,8 2013
61   Эквадор 157,6 2013
62   Беларусь 150,4 2013
63   Жаңа Зеландия 136 2013
64   Шри-Ланка 134,5 2013
65   Словакия 133,4 2013
66   Ангола 131,8 2013
67   Куба 121 2012
68   Эфиопия 118,2 2013
69   Өзбекстан 112,6 2013
70   Бирма 111,1 2013
71   Тунис 108,4 2013
72   Сирия 107,6 2011
73   Болгария 104,6 2013
74   Доминикан Респ. 101 2013
75   Әзірбайжан 100,4 2013
76   Оман 94,86 2013
77   Гана 90,41 2013
78   Судан 89,97 2013
79   Гватемала 81,51 2013
80   Сербия 80,47 2013
81   Кения 79,9 2013
82   Танзания 79,29 2013
83   Хорватия 78,15 2013
84   Либия 73,6 2013
85   Литва 67,43 2013
86   Пуэрто-Рико 64,84 2010
87   Ливан 64,31 2013
88   Йемен 61,63 2013
89   Панама 61,54 2013
90   Коста-Рика 61,43 2013
91   Боливия 58,34 2013
92   Словения 56,5 2013
93   Уругвай 56,27 2013
94   Түрікменстан 55,16 2013
95   Уганда 54,37 2013
96   Камерун 53,16 2013
97   Сальвадор 47,47 2013
98   Аумын 47,19 2011
99   Парагвай 45,9 2013
100   Ауғанстан 45,3 2013
101   Кот-д’Ивуар 43,67 2013
102   Люксембург 42,67 2013
103   Непал 42,06 2013
104   Иордания 40,02 2013
105   Солт. Корея 40 2011
106   Камбоджа 39,64 2013
107   Гондурас 39,23 2013
108   Латвия 38,87 2013
109   Бахрейн 34,96 2013
110   Ботсвана 34 2013
111   Босния және Герцеговина 32,16 2013
112   Габон 30,06 2013
113   Эстония 29,94 2013
114   Конго Демократиялық Республикасы 29,39 2013
115   Мозамбик 28,15 2013
116   Чад 28 2013
117   Никарагуа 27,86 2013
118   Сенегал 27,72 2013
119   Грузия 27,3 2013
120   Тринидад және Тобаго 27,14 2013
121   Албания 26,73 2013
122   Буркина-Фасо 26,51 2013
123   Замбия 25,47 2013
124   Timor-Leste 25,41 2013
125   Ямайка 25,13 2013
126   Македония 22,4 2013
127   Бруней 22,25 2013
128   Мадагаскар 22,03 2013
129   Кипр 21,62 2013
130   Морис 20,95 2013
131   Лаос 20,78 2013
132   Армения 20,61 2013
133   Конго Республикасы 20,26 2013
134   Папуа — Жаңа Гвинея 19,96 2013
135   Экваторлық Гвинея 19,68 2013
136   Тәжікстан 19 2013
137   Мали 18,9 2013
138   Намибия 17,79 2013
139   Моңғолия 17,03 2013
140   Бенин 16,65 2013
141   Руанда 16,37 2013
142   Малави 15,02 2013
143   Оңтүстік Судан 14,71 2013
144   Қырғызстан 14,3 2013
145   Косово 14,11 2013
146   Нигер 13,98 2013
147   Гаити 13,42 2013
148   Исландия 13,11 2013
149   Молдова 12,68 2013
150   Гвинея 12,56 2013
151   Мальта 11,46 2013
152   Bahamas 11,4 2013
153   Жаңа Каледония 9,28 2008
154   Сиерра-Леоне 9,156 2013
155   Мавритания 8,204 2013
156   Палестина 8,022 2011
157   Зимбабве 7,496 2013
158   Черногория 7,429 2013
159   Того 7,348 2013
160   Суринам 7,12 2013
161   Барбадос 7,004 2013
162   Гайана 6,593 2013
163   Суазиланд 6,259 2013
164   Сомали 5,896 2010
165   Бурунди 5,75 2013
166   Монако 5,748 2011
167   Полинезия (фр.) 5,65 2006
168   Бермудалар 5,6 2011
169   Бутан 5,235 2013
170   Джерси 5,1 2005
171   Эритрея 4,717 2013
172   Гуам 4,6 2010
173   Фиджи 4,45 2013
174   Лесото 4,265 2013
175   Мэн аралы 4,076 2007
176   Гамбия 3,678 2013
177   Орталық Африка Республикасы 3,336 2013
178   Лихтенштейн 3,2 2009
179   Андорра 3,163 2012
180   Белиз 3,083 2013
181   Мальдивтер 3,073 2013
182   Либерия 2,898 2013
183   Кюрасао 2,838 2008
184   Гернси 2,742 2005
185   Аруба 2,516 2009
186   Джибути 2,505 2013
187   Сейшельдер 2,404 2013
188   Қаймандар 2,25 2008
189   Кабо-Верде 2,222 2013
190   Сент-Лусия 2,216 2013
191   Гренландия 2,133 2011
192   Гвинея-Бисау 2,005 2013
193   Соломон аралдары 1,958 2013
194   Антигуа және Барбуда 1,61 2013
195 Үлгі:Country data Virgin Islands 1,577 2004
196   Фарерлер 1,471 2010
197   Гренада 1,458 2013
198   Сент-Винсент және Гренадиндер 1,325 2013
199   Сан-Марино 1,306 2013
200   Гибралтар 1,275 2008
201   Вануату 1,27 2013
202   Самоа 1,145 2013
203   Доминика 1,015 2013
204   Сент-Киттс және Невис 952 2013
205   Комор аралдары 911 2013
206   Батыс Сахара 906,5 2007
207   Тонга 846 2013
208   Синт-Мартен 798,3 2010
209   Микронезия 754 2013
210   Солт. Мариана Ар. 733 2010
211   Кирибати 698 2013
212   Туркс және Кайкос 632 2007
213   Самоа (АҚШ) 575,3 2007
214   Вирджиндер (брит.) 500 2010
215   Маршалл Аралдары 486 2013
216   Сан-Томе және Принсипи 421 2013
217   Палау 245,5 2013
218   Сен-Пьер және Микелон 215,3 2006
219   Кук аралдары 183,2 2005
220   Ангилья 175,4 2009
221   Фолклендтер 164,5 2007
222   Уоллис және Футуна 60 2004
223   Науру 60 2005
224   Монтсеррат 43,78 2006
225   Тувалу 40 2013
226   Ниуе 10,01 2003
227   Токелау 1,5 1993
  1. Gross domestic product based on purchasing-power-parity (PPP) valuation of country GDP  (ағыл.). IMF (April 2015). Тексерілді, 2 шілде 2015.
  2. Gross domestic product based on purchasing-power-parity (PPP) valuation of country GDP  (ағыл.). The World Bank (1 July 2015). Тексерілді, 2 шілде 2015.
  3. The World Factbook